Back to Projects

Masons Press

Mixed Use

Noteworthy Features
A strong sense of place and community is established by the creation of pedestrian links and common spaces. An old, derelict building was transformed into a true Woodstock gem.

Location: Woodstock, Cape Town
Date of Completion: 06/08/2015
Total sqm: 9 500 m²
How does this building impact users (employees, clients etc.) in a positive manner?
"From the beginning, the design principle and common theme for Mason's Press was established around the idea of 'play'. This runs through the whole scheme and is evident throughout all the spaces. From adult playgrounds to whimsical murals, Mason’s Press serves to be ones 'happy place' - a merging of work and play." - Brian Fincham

Would you like to know more about this project? Get in touch